ANUNŢURI PREMIUM
Casa cu etaj tip duplex zona Aleea Ghirodei
1/2 duplex, in Ghiroda str Romanitei cu regim de inaltime P + 1E ,supr...

Soft regim hotelier, pensiune, bar sau restaurant

Dorsoft SRL in parteneriat cu LuxDesig28.ro va pun la dispozitie programul de Software Restaurante si Hoteluri pentru gestiune cazare si masa. O captura (poza) din program, captura care demonstreaza o mica parte din capacitatea softului. Programul este simplu si intuitiv, poate fi folosit atat de angajati fara experienta, dar in acelasi timp poate fi folosit cu foarte multa usurinta si de angajati unui restaurant: barmani, ospatari sau chelneri sau de catre angajatii unui hotel sau chiar pensiune sau alt gen de unitate de turism: receptioneri. Program hotel, pensiune,restaurant, bar, ceainarie, cafenea, terasa. Oferta noastra de software se adreseaza in primul rand hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor dar acest program este suficient de flexibil pentru a putea fi folosit cu usurinta si de catre pensiuni sau alte unitati care ofera cazare si masa. Sau de asemeni poate fi folosit si de catre baruri, ceainarii, cafenele, cluburi si terase. Aveti posibilitatea de a alege una din cele 3 versiuni ale programului. Pretul difera in functie de varianta aleasa.
Versiunea Standard (cuprinde doar parte de vanzari, maxim 50 mese, maxim 7 camere), un Monopost / Rețea 3 calculatoare: pret cuprins intre 1.500 lei / 2.500 lei, fara TVA (TVA 0)
Versiunea Extinsa programului Dorsoft Horeca cuprinde in plus: stocuri si cazare hoteliera, maxim 100 mese, maxim 20 camere, transfer consumatie bar / bucatarie pe camere), un Monopost / Retea. Vanzare pachet pentru 3 calculatoare: pret cuprins intre 2.000/3.500 lei, fara TVA (TVA 0)
Versiunea Premium (cuprinde stocuri, cazare hoteliera, nr. nelimitat de mese si de camere), Licenta un Monopost / Retea pe fiecare calculator: pret cuprins intre 3.000 lei, fara TVA (TVA 0).
Pret: 1500 lei
15 Sep 2017   Sector 3, B
Contacteaza autorul
Trimite unui prieten
Alte anunturi din categoria Turism - Hoteluri

Cazare Bacau- Hotel Bohemia

Hotel Bohemia este o constructie noua cu arhitectura clasica, este amplasat pe Str. Gh. Donici, in a...
Pret: 180
22 Sep 2017   Bacau, BC

Cazare Bacau

Hotel Bohemia este o constructie noua cu arhitectura clasica, este amplasat pe Str. Gh. Donici, in a...
Pret: 180
22 Sep 2017   Bacau, BC
Categorii
Cautari pentru Sector 3
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.