Pernă ortopedică pentru copii și adolescenți

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - Potrivit sistemului de sănătate Katsudzo Nishi
Somnul este o parte integrantă a vieții noastre, mai ales pentru un copil. În vis, copilul crește, scheletul și organele interne se formează. Până la 2 ani, fără indicații medicale, medicii, în general, nu recomandă perne. Dar, dupa 2 ani, ortopedul poate insista deja. În acest moment, începe formarea activă a coloanei vertebrale, În Japonia, există chiar și o zicală: "Gatul rasucit, este semn al unei vieți scurte
Medicii recomanda folosirea perne-role cand:
Probleme cu septul nazal, dureri de cap și oboseală, somn prost, ton crescut sau scăzut al mușchilor cervicali, osteochondroză și alte afecțiuni ale cervicelor cervicale, cu pericol de deformare a craniului, pentru prevenirea diferitelor boli ale sistemului musculo-scheletal, coloanei vertebrale.
În timpul adaptarii , puneti un prosop pe pernă pentru a o face mai moale. Începeți de la 10-20 de minute, crescând treptat timpul. La început, s-ar putea fi neobișnuit și inconfortabil. Cu cât este mai mare disconfortul - cu atât mai grava este starea coloanei vertebrale. Cu timpul, va veti obisnui, disconfortul va trece și veți putea dormi toată noaptea.
Dimensiunile pernei sunt selectate strict individual: trebuie să fie astfel încât să poată umple spatiul dintre ceafăi și lamelele umărului, astfel încât vertebrele cervicale 3 și 4 să stea plat pe o suprafață tare.
Pentru a alege dimensiunea, măsurați lungimea degetului inel, aceasta este înălțimea recomandată. Dacă aveți îndoieli, alegeți o dimensiune din cele propuse mai jos.
Perna este universală, pentru dormit, pentru tracțiunea vertebrelor..
Dimensiunea pentru copii și adolescenți 3-5 cm. cu fiecare 0,5 cm.
Pentru adulți 5,5-9 cm.
Alte simulatoare la mine in profil.
Va pot consulta. Posibila trimiterea, livrarea.
Informații detaliate pe site
Preț: 25
16 Jul 2023   Sector 1, B
Alte anunturi din categoria Personal - Articole pentru copii

Vand Patine cu Rotile OXELO Quad 5

Vand Patine cu Rotile OXELO Quad 5 cu Set Genunchiere si Cotiere pentru Protectie.Roti din Poliureta...
Preț: 130
6 Dec 2023   Sector 4, B
Categorii
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.